Om oss

den bryggande holländaren delar vi en passion för öl som går långt bortom att bara sippa på en kall dryck. Vi ser öl som en konstform, en kulturskatt och en oändlig källa till smakupplevelser. Med vårt hjärta och själ hängivna till denna ädla dryck, strävar vi efter att erbjuda dig den mest omfattande och informativa resursen om öl på nätet.

Vår grupp av ölentusiaster, hembryggare, och erfarna ölkännare har samlats från alla hörn av ölvärlden för att skriva om öl. Vi delar vår expertis och passion i varje artikel, guide och recension vi producerar. Oavsett om du är en nybörjare som precis börjar upptäcka ölens mångfald eller en veteran som söker nya smaker och bryggtekniker, så finns vårt team här för att guida dig.

Vårt uppdrag är enkelt – att inspirera och utbilda ölentusiaster över hela världen. Vi vill hjälpa dig att upptäcka nya favoriter, förstå ölens historia och tillverkning, och ge dig verktygen för att uppskatta öl på en djupare nivå. Oavsett om du är intresserad av hantverksöl, traditionella ölstilar, bryggningstips, öl- och matkombinationer eller något annat som rör öl, så är vi din pålitliga källa för all information du behöver.